Syksyn eloa !

Kalenteri on kääntynyt jo syksyyn, kelit ovat olleet kesän aikana haasteellisia, välillä liian pitkään kuivaa ja kuumaa, välillä taas liikaa sateita.

Kukkamaalla löytyy kivasti kerättävää, sillä monet heräsivät uudelleen eloon toissapäivänä kelin lämmettyä. Tämä viikonloppu mennään vielä vakiintunein aukioloin. Ensi viikkona vielä hieman epävarmaa aukiolot, kun toivottovasti päästään pellollekin paalaaman kuivikkeita ja rehusatoakin on vielä tekemättä, mutta kannattaa seurata facebooksivuja @syrjalankukat @anguslihaamuuramesta tai instassa syrjalantila. Aina voi laittaa myös viestiä 050-5969931.

Lihaa tulee suurinpiirtein 3-4 viikon välein kysynnästä ja logistiikasta riippuen. Luultavasti pakkasessa on aina jotain eli jos tulee äkkinnäinen tarve, kannatta kysäistä.

Yksi tapahtumanluontoinen tapahtuma on vielä tulossa, lähiruokapäivä 11.9.2021