Kesä

Kesä saapui Syrjälään virallisesti 12.5, kun pääskyset kotiutuivat sangoin joukoin.

Lihaa on tullut tasaisesti 2-3 viikon välein, seuraava krt on juhannusviikolla, ennen sitäkin lihaa saatavissa jonkin verran. Lihaviestiti lähtevät postituslistalaisille säännöllisesti, osa menee vastaanottajien roskaposteihin, mutta vastaamalla siihen , helpotat tilannetta jatkossa.

Kesä !

Kesä alkoi kai virallisesti 12.5, kun pääskyset palasivat taas sangoin joukoin Syrjälän mäelle !

Lihan myyntiä on käytännössä jatkuvasti tarjolla, jos vaan ollaan paikalla sitä antamassa. Kevät on ollut erittäin hektistä aikaa, joten aikatauluissa ei kovinkaan ole pystynyt joustamaan , anteeksi siitä, mutta aina on saatu soviteltua joku ratkaisu asiaan 🙂

Postituslista aiheuttaa aina välillä murheita kun viestit kulkeutuvat roskapostikansioon, mutta jos ole listalle liittynyt, niin kannattaa vilkaista roskapostikansiokin silloin tällöin ja vasta viestiin jotakin. Se on auttanut jonkinverran asiaan. Lähetän joukkoviestiit Mailer lite järjestelmän kautta.

Juahnnukseksi löytyy vielä yhtä sun toista, lihojen lisäksi grillimakkaroita ja nakkiakin jotain laatuja. Kannattaa liittyä listalle tai laittaa sähköpostia.