Monien mahdollisuuksien maaseutu

Olemme mukana viikonlopun tapahtumassa, jonka päävastuujärjestäjä on MTK-Korpilahti-Muurame. Syrjälän tilalla tehtiin kokeeksi leikkokukkamaa. Voit itse valita ja kerätä omat kukkasi 17 kappaleen nippu kymmennellä eurolla. Tällä hetkellä kukintansa ovat aloittaneet, hajuherneet, olkikukat ja Ikiviuhkot. Kukkien poiminta sopimuksen mukaan eli laita viestiä 050-5969931.

Huomenna 13.7 saapunee iltasella uusi lihaerä, jos et ole vielä postituslistalla ja olet kiinnostunut anguslähilihasta laitappa viestiä tai tule käymään.aukioloajat päivittyvät lähes päivittäin Syrjälän facebooksivulle.

18.7 Tilalla aamupalatarjoilu klo 8.00-10.30 sisältäen metwurstivoileipiä (Leipänä Niittyahon tilan maan mainio saaristolaisleipä) , anguspalvipaisti leikkelevoileipiä, (leipänä sämpylä) mansikkakiisseliä Syrjälän omista mansikoista sekä luonnollisesti kahvia, teetä, mehua. Hinta 12 euroa ( jos tulet ryhmänä, niin ilmoitahan tulostasi , yli 10 hlön ryhmät, ryhmäalennus 11 euroa/hlö, kun olet ilmoittautunut etukäteen)

Ruokailumahdollisuus klo 12.00-15.00 anguswokkiannoksia paikallisista raaka-aineista. Hintana myös 12 euroa/hlö. Sama ryhmäalennus koskee ruokailua.