Kevät!

Tiedän, että odotat jo innolla kevään saapumista, ja niin odotamme myös me täällä Syrjälän tilalla! Talvitauko on pian takana, ja olemme valmiita palvelemaan teitä jälleen totuttuun tapaan. Myös kukkien taimet on kasvamassa ensi kesän kukkamaalle. Haluaisitko muuten jotain yrttejä myös?

Ensi viikolla saamme varastoomme pienen erän herkullisia tuotteita, ja pääsiäisen jälkeen lisää on tulossa. Pyrimme pitämään tuotteittemme saapumisvälin tasaisena, jotta voitte nauttia suosikeistanne säännöllisin väliajoin, noin 2-4 viikon välein.

Olemme myös suunnittelemassa tapahtumia ensi kesälle, ja nyt on teidän mahdollisuutenne vaikuttaa niihin. Haluamme kuulla toiveitanne ja ehdotuksianne – millaisista tapahtumista juuri te innostuisitte? Grillijuhlat, maistelutapahtumat, ruoanlaittokurssit vai jotain aivan muuta? Kaikki ideasi ovat tervetulleita!

Nyt on aika nauttia kevään raikkaudesta ja ulkoilla niin paljon kuin mahdollista. Ja tietysti pitää mielessä, että herkullisia hetkiä varten kannattaa vierailla puodissamme 🙂 !