Syksyiset ajankohtaiset uutiset:

No eihän nyt mitään uutisia, mutta minulta unohtuu laittaa tänne kotisivuille mainontaa lihoista ja kukista.

Lihoja tulle suurinpiirtein 3 viikon välein uusi erä, pääosa lihoista menee etukäteisvarauksin, mutta aina jää jotain myytävää satunnaisostajillekin eli jos kiinnostaa, niin aina voi laittaa viestiä ja kysyä tilannetta. Säännöllisiä aukioloaikoja ei tällä hetkellä ainakaan ole, kun mielestäni joustavampaa palvelua näin. Toki siis aina silloin kun lihat tulevat on reilut aukioloajat, niitä on helpoin päivittää facebooksivuille. Tälläkin hetkellä löytyy paisteja eri muodossa tuoreena sekä kebabbia. pakkasesta taas kaikkia jauhelihalaatuja sekä esim kypsiä burgerpihvejä ja raakapakastepihvejä.

Lämpimän lokakuun ansiosta kukkamaaltakin löytyy jonkun verrna kukkia.