Eloilta !

Tulevia tapahtumia odotellassa voit tulla keräämään kukkia joka päivä, laita viestiä 050 5969931

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tule nauttimaan hämärtyvästä elokuun illasta maaseudun rauhassa ja grillin tuoksussa.

Eloilta Syrjälän tilalla Muuramessa järjestetään perjantaina 19.8. klo 18 alkaen Syrjälän tilan maisemissa. Tule nauttimaan meheviä Angusburgereita grillien tuoksuun pellon laitaan rakennetulle burgergrillille, tee ostoksia Syrjälän tilan lihapuodista suoraan tuottajalta tai tule poimimaan oma kukkakimppusi suoraan kukkapellosta, joka on täynnä toinen toistaan kauniimpia kukkia. Elokuinen ilta kutsuu nauttimaan hyvästä ruoasta, maisemista ja maaseudun parhaista puolista Syrjälän tilalle. Näe lehmät laitumilla, koe maaseutu läheltä ja maista burgeri, joka on kasattu maukkaista paikallisista aineksista.

MEGGUAN BURGERGRILLI
Eloillassa pääset maistamaan Angusnautaburgereita suoraan Megguan burgergrillistä. Megguan Kreetta on tunnettu maukkaista ja mehevistä burgereista, joissa maistuu paikalliset ainekset, laadukkaat raaka-aineet sekä suuhun sulavat yhdistelmät. Syrjälän tilan Eloiltaan suunnitellaan Syrjälän tilan oma burgeri, jota ei muualla ole tarjolla. Burgermenu julkistetaan ennen tapahtumaa.

SYRJÄLÄN TILAN LIHAPUOTI
Syrjälän tilan lihapuoti on avoinna tapahtumailtana ja tuore lihaerä angusnautaa saapuu myyntiin 19.8. Lihapuodista löydät erilaisia lihoja ja lihajalosteita suoraan tuottajalta. Miltä kuulostaisi paahtopaisti, skirt steak, bavette, kebab tai aurajuustogrillimakkara? Valikoima on parhaimmillaan Eloiltana, tule tutustumaan tarjontaan ja täytä jääkaappi ja pakastin paikallisilla lihoilla.

SYRJÄLÄN KUKKAMAA
Syrjälän tilan pelloilla kasvaa perunoita, herneitä, viljaa sekä kukkamaalla valtavasti erilaisia kukkia, joista pääsee keräämään valloittavat kukkakimput suoraan kukkapellolta. Kukkamaalla kasvaa kesäkukkia sekä erilaisia kuivakukkia, jotka kestävät kimppuina todella pitkään. Kerää oma kimppusi tai valitse Syrjälän tilan emännän valmiiksi kasaamia kimppuja kotisi koristukseksi. Kukkamaa on avoinna Eloiltana kaikille.

Syrjälän tila sijaitsee Muuramessa lähellä 9-tietä Muuramen kylän ja Jyväskylän välissä osoitteessa Syrjäläntie 63. Tilalle on helppo saapua niin Jyväskylän kuin Muuramenkin suunnasta. Tila on avoinna vain tapahtumapäivinä, joten nyt kannattaa suunnata paikalle yhdessä perheen tai ystävän kanssa – nautitaan elokuisesta illasta omenapuiden katveessa.