Grillikoulu

Megguan grillikoulu Syrjälän tilalla torstaina 1.9. klo 17.30 alkaen
Kaipaatko uusia ideoita grillaukseen? Tule mukaan Megguan grillikouluun Syrjälän tilalle ja saat vinkkejä niin erilaisten Angusnaudan lihanpalojen grillaukseen kuin ideoita kasvisten ja muiden lisukkeiden valmistukseen grillissä.
Grillikoulu järjestetään Syrjälän tilalla ja illan vetää grillauksen ammattilainen ja kamadogrillauksen hallitseva Suomen mestari Kreetta Ahonen Meggualta. Kreetalla on hyvin maanläheinen ote ja hän käy läpi grillikoulussa niin perusteita kuin antaa vinkkejä grillien käyttöön, kuinka niitä voi käyttää monenlaiseen ruoanvalmistukseen. Hän osallistaa sopivasti ja mikä tärkeintä, muistuttaa, että grillaus on mukavaa puuhaa.
Illan aikana tehdään ainakin kolmea erilaista Angusnaudan lihanpalaa, joista yksi on Dry Age -kaapissa raakakypsytettu liha. Grillikoulussa käydään perusteiden lisäksi läpi savustusta, epäsuoraa ja suoraa grillausta ja kumotaan vanhoja myyttejä marinoinnista ja pintojen kiinni grillauksesta. Samalla grilli-illalliselle valmistuu lisukkeita ja kastikkeita.
Illan lopuksi päästään maistamaan grillikoulun ruokia ja istahtamaan hetkeksi yhdessä saman pöydän ääreen. Ruoan äärellä on vielä aikaa kysymyksille ja lisävinkeille.
Grillikoulu kestää 3 tuntia ja sisältää ruokien maistelut. Grillikouluun otetaan 15-20 henkeä mukaan ja se järjestetään jos osallistujia on vähintään 15. Ilmoittaudu siis pian, jos haluat tulla mukaan.
Hinta 75 €/hlö.
Ilmoittautumiset sähköpostilla syrjalamuurame@gmail.com. Ilmoita henkilömäärä ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Ilmoittautuminen on sitova. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 28.8., jollei grillikoulu tule täyteen ennen tätä.
Tervetuloa viettämään iltaa eri grillien tuoksuun ammentaen oppia ja maistellen grillattuja Angusnautaherkkuja.