Kesä ja Pääskyset!

Vaikka keli olisi minkälainen, niin pääskyset kuuluvat kesään. Väitetään että ne olisivat vähentyneet, minun empiirisen kokemuksen pohjalta, että joka vuosi vaan lisääntyy 🙂 Taitavat arvostaa lehmiä !!

Kesään kuuluu tapahtumat, tämän vuoden tapahtumasarjan avaa 15.7 ”koe maaseutu kaikilla aisteille” MTK-Korpilahti-Muuramen alueella on 8 tilaa mukana tapahtumassa. Meillä lihapuoti avoinna ja Lähteenmäen luomutila osallistuu myös, heillä tarjolla uusia perunoita, sipulia sekä Putkilahden talkkunaa. Ruoka-annoksia myynnissä, lähinnä pyritään maistelukokoon, mutta voi toki ostaa tuplana, niin siirtyy jo nälkäkin. Tapahtuman aukioloksi laitoin 10-16, ruokaa vasta siinä klo 11.00 aikaan, jos olet tulossa isommalla porukalla syömään, niin vinkkaapa etukäteen, niin osataan varautua.

Kukkamaakin on tänä vuonna, mutta vielä en uskalla sanoa saadaanko myytävää 15.7, myöhemmin kyllä pitäisi ilmaantua.

Kuva siis viime vuodelta, mutta samoja kukkia on nytkin kasvamassa.

”Saadaanko taas niitä mainioita hamppareita ?”, tätä on kysytty ja nyt voin sanoa että päivä saatiin soviteltua Megguan, Kreetan kanssa 18.8.23 illaksi. Seuraavana päivänä 19.8 järjestään grillikoulu päiväsaikaan. Tarkemmat infot näistä lähempänä.

Kukkakurssia pidetään, jos saadaan kukkia. Luonnon kanssa työskenellessä mikään ei ole koskaan varmaa 🙂

Lähiruokapäivä on tulossa 9.9.23

Terveisin Minna