Eloilta

Vuosi sitten suuren suosion saavuttanut Eloilta Megguan Burgereineen järjestetään uudestaan! Tule nauttimaan hämärtyvästä elokuun illasta maaseudun rauhassa ja grillin tuoksussa.

Eloilta Syrjälän tilalla Muuramessa järjestetään perjantaina 18.8. klo 18 alkaen Syrjälän tilan maisemissa. Tule nauttimaan meheviä Angusburgereita grillien tuoksuun pellon laitaan rakennetulle burgergrillille, tee ostoksia Syrjälän tilan lihapuodista suoraan tuottajalta tai tule poimimaan oma kukkakimppusi suoraan kukkapellosta, joka on täynnä toinen toistaan kauniimpia kukkia.

Elokuinen ilta kutsuu nauttimaan hyvästä ruoasta, maisemista ja maaseudun parhaista puolista Syrjälän tilalle. Näe lehmät laitumilla, koe maaseutu läheltä ja maista burgeri, joka on kasattu maukkaista paikallisista aineksista.

MEGGUAN BURGERGRILLI
Eloillassa pääset maistamaan Angusnautaburgereita suoraan Megguan burgergrillistä. Megguan Kreetta on tunnettu maukkaista ja mehevistä burgereista, joissa maistuu paikalliset ainekset, laadukkaat raaka-aineet sekä suuhun sulavat yhdistelmät. Syrjälän tilan Eloiltaan suunnitellaan Syrjälän tilan oma burgeri. Burgermenu julkistetaan ennen tapahtumaa.

SYRJÄLÄN TILAN LIHAPUOTI
Syrjälän tilan lihapuoti on avoinna tapahtumailtana ja tuoretta lihaa on saatavilla! Lihapuodista löydät erilaisia lihoja ja lihajalosteita suoraan tuottajalta. Valikoima on parhaimmillaan Eloiltana, tule tutustumaan tarjontaan ja täytä jääkaappi ja pakastin paikallisilla lihoilla.

SYRJÄLÄN KUKKAMAA
Syrjälän tilan pelloilla kasvaa perunoita, herneitä, viljaa sekä kukkamaalla valtavasti erilaisia kukkia, joista pääsee keräämään valloittavat kukkakimput suoraan kukkapellolta. Kukkamaalla kasvaa kesäkukkia sekä erilaisia kuivakukkia, jotka kestävät kimppuina todella pitkään. Kerää oma kimppusi tai valitse Syrjälän tilan emännän valmiiksi kasaamia kimppuja kotisi koristukseksi. Kukkamaa on avoinna Eloiltana kaikille.

Syrjälän tila sijaitsee Muuramessa lähellä 9-tietä Muuramen kylän ja Jyväskylän välissä osoitteessa Syrjäläntie 63. Tilalle on helppo saapua niin Jyväskylän kuin Muuramenkin suunnasta. Tila on avoinna vain tapahtumapäivinä, joten nyt kannattaa suunnata paikalle yhdessä perheen tai ystävän kanssa – nautitaan elokuisesta illasta omenapuiden katveessa.

Klikkaa ”osallistun” tai ”kiinnostunut” ja kutsu ystävät mukaan. Näin osaamme mekin varautua vierailijamäärään.
Olet lämpimästi tervetullut – nähdään Syrjälän tilalla!

Lisäinfoa https://www.facebook.com/events/1011102916555686/?ref=newsfeed

Lisätiedot ja tiedustelut:
syrjalamuurame@gmail.com
050 596 9931

Näytä vähemmän