Grillikoulu

Megguan grillikoulu Syrjälän tilalla lauantaina 19.8. klo 11.

Kaipaatko uusia ideoita grillaukseen? Tule mukaan Megguan grillikouluun Syrjälän tilalle ja saat vinkkejä niin erilaisten Angusnaudan lihanpalojen grillaukseen kuin ideoita kasvisten ja muiden lisukkeiden valmistukseen grillissä.

Grillikoulu järjestetään Syrjälän tilalla ja illan vetää grillauksen ammattilainen ja kamadogrillauksen hallitseva Suomen mestari Kreetta Ahonen Meggualta. Kreetalla on hyvin maanläheinen ote ja hän käy läpi grillikoulussa niin perusteita kuin antaa vinkkejä grillien käyttöön, kuinka niitä voi käyttää monenlaiseen ruoanvalmistukseen. Hän osallistaa sopivasti ja mikä tärkeintä, muistuttaa, että grillaus on mukavaa puuhaa.
Illan aikana tehdään ainakin kolmea erilaista Angusnaudan lihanpalaa savustaen, grillaten ja epäsuoraa ja suoraa tulta käyttäen. Grillikoulussa käydään perusteiden lisäksi läpi savustusta, epäsuoraa ja suoraa grillausta ja kumotaan vanhoja myyttejä marinoinnista ja pintojen kiinni grillauksesta. Samalla grilli-illalliselle valmistuu lisukkeita ja ehkä jopa kastikkeita.

Illan lopuksi päästään maistamaan grillikoulun ruokia ja istahtamaan hetkeksi yhdessä saman pöydän ääreen. Ruoan äärellä on vielä aikaa kysymyksille ja lisävinkeille.

Grillikoulu kestää noin 3 tuntia ja sisältää ruokien maistelut. Grillikouluun otetaan 15-20 henkeä mukaan ja se järjestetään jos osallistujia on vähintään 15. Ilmoittaudu siis pian, jos haluat tulla mukaan!

Grillikoulun ja grilliherkkujen hinta on 99 €/hlö.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla syrjalamuurame@gmail.com. Ilmoita henkilömäärä ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Ilmoittautuminen on sitova. Saat sähköpostin vastauksena maksutiedot. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 15.8., jollei grillikoulu tule täyteen ennen tätä.

Tervetuloa viettämään iltaa eri grillien tuoksuun ammentaen oppia ja maistellen grillattuja Angusnautaherkkuja. Pidetään yhdessä rento ja maukas ilta!

Lisätietoja Megguasta ja Kreetasta www.meggua.fi